За играта Medal of Honor 2010

Тази игра предимно се знае със сюжета си за Втората Световна Война. Откакто "Call of Duty" и "BattleField" преминаха в модерното време, така и М.о.Н. тръгна с тях. Това, което играта се опитва да съчетае, са хубавите неща от вече

2010-07-23 16:05:05
За играта Medal of Honor 2010
Тази игра предимно се знае със сюжета си за Втората Световна Война. Откакто "Call of Duty" и "BattleField" преминаха в модерното време, така и М.о.Н. тръгна с тях. Това, което играта се опитва да съчетае, са хубавите неща от вече успелите си конкуренти. Дали това ще се получи, ще се разбере много скоро.

Играта не внася нищо ново в жанра, а просто се опитва да се продава, което е огромен минус. Копирането на други игри е доста неморално и неетично, но за съжаление не е незаконно. Би трябвало хората, които я правят, поне да намерят грешките на другите, от които крадат и да ги поправят, а не да вкарват нови. Явно обаче от екипа на М.о.Н. не залагат на това и искат просто да продадат нещичко, за да имат парички.

Аз бях част от тестващата група на играта и се отказах. Много съм разочарован. Това е просто леко променен Call Of Duty: Modern Warfare 2 с вкарани малко идейки от BattleField Bad Company 2. За жалост, вместо вкусно и интересно ястие, се е получило, нещо, което само прасетата биха яли.

Причината да съм толкова негативен спрямо играта, е защото не очаквах такава боза от създателите на едни от най-добрите класики в FPS жанра. Според моята преценка на запален геймър, като се има предвид, че се занимавам с това професионално, а не просто за кеф, мога да кажа, че тази игра не бива да е с цена повече от 20 долара. За жалост тя ще бъде около 50 долара.

Много неща не ми допаднаха в "Медал на Честа 2010", на кратко това са: оръжията не стоят на правилната позиция на екрана, тичането е просто жалко, стрелбата със снайпер е феноменално лесна. Ужасно подобие на реализъм, не са опитали дори да сложат поне наподобяващ на истински откат при стрелба, оръжието просто леко трепери. В играта мога да стрелям с картечница с такава точност, че на 300 метра да задържа спусъка и да не се налага да коригирам, а патроните ще попаднат в мишената на поне 80%. Де да можех така и в реални условия.

Разочарован съм и не препоръчвам играта на хора, които са фенове на "Medal of Honor" франчайза. Но за тези, които нямат идея кои са тези, спокойно могат да си я купят.

И моля ви най-учтиво, не изказвайте лошо или добро мнение за тази нова игра, ако не сте я играли. Това е моето мнение и го споделям за хората, които искат да я купят и не са я виждали. Това е просто информация, за да не дадете стотина лева и да съжалявате. Много хора харесват играта, но аз не. Ако имате мнение, имате право да го изкажете разбира се или ако искате да питате за каквато и да е нова игра, съм насреща да помогна. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия